Actie ☣ bespaar tot 20% op je eigen ontwerp

  0

  Je winkelwagen is leeg

  Voorbeeld van een A3 papieren sjabloon

  view our A3 template

  Plaid: Ruime Tekensjabloon op 3xA3 Papier

  Wil je een groter tekenoppervlak? Dan is deze grote tekensjabloon op 3xA3 papier perfect voor jou! Hier zijn enkele situaties waarin je deze sjabloon kunt gebruiken:

  1. Groter Tekenoppervlak: Wil je meer ruimte om je creativiteit de vrije loop te laten? Deze sjabloon geeft je de mogelijkheid om op een groter canvas te werken.
  2. Familieplaid: Voor speciale momenten waarbij de hele familie samenwerkt aan een prachtig kunstwerk. Ideaal voor een grote familieplaid waar meerdere gezinsleden samen aan een tekening werken.
  3. Jubileumdeken: Heb je een lerares met een speciale gelegenheid? Deze sjabloon is geweldig voor een jubileumdeken waar haar leerlingen gezamenlijk een tekening maken om hun waardering te tonen.

  Hoe Maak Je het Grote Tekensjabloon:

  Om je eigen grote tekensjabloon te maken voor een plaid heb je slechts 3 vellen wit papier in A3-formaat en wat plakband nodig. Volg deze eenvoudige stappen:

  1. Leg de drie vellen papier naast elkaar.
  2. Plak ze aan elkaar langs de achterkant, waarbij je de lange zijden verbindt. Zorg ervoor dat ze goed vastzitten.

  Stap-voor-stap Tekentips:

  Zodra je klaar bent met je tekeningen, is het tijd om je ontwerp voor te bereiden:

  1. Overlijn Je Tekening: Trek alle potloodtekeningen over met een fineliner of stift van minimaal 1 mm dik. Dit geeft je ontwerp de scherpe lijnen die nodig zijn voor de breimachine.
  2. Maak Een Perfecte Foto: Leg je grote tekensjabloon op de vloer en zorg voor goed licht. Maak een foto van de hele tekensjabloon recht van boven om je kunstwerk vast te leggen. Je kunt deze foto uploaden wanneer je je bestelling plaatst.

  Meer Tips en Inspiratie:

  Mis onze tekentips niet om de perfecte tekening te maken. Je kunt ze zelfs uitprinten als een eenvoudige tekenhandleiding voor jonge artiesten. Tekentips

  Vergeet ook niet onze fototips te bekijken voor advies over het maken van de beste foto van je ontwerp. Fototips

  Laat je creativiteit de vrije loop en creëer geweldige kunstwerken met onze ruime tekensjabloon!