Actie ☣ bespaar tot 20% op je eigen ontwerp

  0

  Je winkelwagen is leeg

  Tekst toevoegen aan je digitale ontwerp

  Wanneer je pixel lettertypen gebruikt, gebruik ze altijd in een horizontale of verticale richting en niet diagonaal, omdat ze dan onleesbaar worden. We raden je af om andere lettertypen te gebruiken, omdat ze snel onleesbaar worden op gebreide producten.

  Je kunt ook handgeschreven tekst toevoegen aan je digitale sjabloon. Gebruik bij voorkeur handgeschreven tekst voor grotere teksten, voor een meer artistieke uitstraling. Zorg ervoor dat je schrijflijnen minimaal 2px dik zijn en je handgeschreven tekst minimaal 30px hoog is. Op die manier is de tekst leesbaar op je gebreide product. De leesbaarheid hangt ook af van hoe duidelijk je handschrift is.

  Onze aanraders (en waar je ze kunt downloaden)

  Hieronder staan enkele van onze aanraders. Deze pixelfonts zijn leuk, goed gemaakt en je kunt ze gratis en veilig downloaden.

  Alleen voor desktop
  Momenteel kun je deze lettertypes alleen gebruiken op een desktop computer met Windows of MacOS.


  voorbeeld van het pixellettertype PixelSix00

  Deze PixelSix is een perfect standaard pixel lettertype dat uitermate geschikt is voor breien.

  Tip:
  Om ervoor te zorgen dat je tekst altijd scherp en leesbaar blijft, Gebruik dit lettertype altijd op een precieze tekst grootte (of meerdere) van 8pt, 16px, 24px, 32px etc.

  Download dit font

   


  Voorbeeldtekst gezet in het Pixeloid Sans Bold lettertype.

  De Pixeloud is een bold of vet pixel lettertype dat je voor alle type tekst kunt gebruiken. Zeker als je wilt dat de tekst uit je ontwerp springt.

  Tip:
  Om ervoor te zorgen dat je tekst altijd scherp en leesbaar blijft, gebruik dit lettertype altijd op de volgende precieze tekst grootte (of meerdere) van 9pt, 18px, 27px, 36px etc.

  Download dit font

   


  Voorbeeldtekst van het pixel lettertype SuperScript

  De Superscript bewijst dat pixel lettertypes niet blokkerig hoeven zijn. Met deze letter kun je jouw tekst een sierlijk karakter geven.

  Tip:
  Om ervoor te zorgen dat je tekst altijd scherp en leesbaar blijft, gebruik de Superscript dan altijd op deze precieze grootte (of meerdere) van 16px, 24px, 32px etc.

  download dit font