Actie ☣ bespaar tot 20% op je eigen ontwerp

  0

  Je winkelwagen is leeg

  2 min. leestijd

  Bij Relooped draait het niet alleen om producten; wat wij maken is een canvas voor jouw creativiteit. Neem bijvoorbeeld het Relooped plaid. Het is een geweldig canvas voor je kleintjes om een knusse gebreide deken te tekenen voor op de bank of als deken voor op bed. Of laat je eigen verbeelding de vrije loop en ontwerp je eigen unieke plaid.

  Hartverwarmende cadeaus

  We hebben gemerkt dat onze Relooped plaids zich perfect lenen voor hartverwarmende cadeau-ideeën. Denk bijvoorbeeld aan een gebreide deken als cadeau van leerlingen aan hun juf. We hebben zelfs een plaid gemaakt met wel 100 kindertekeningen, elk gemaakt door 100 kleine kunstenaars. Een perfect en persoonlijk cadeau dat de leerkracht zal doen glimlachen en herinneringen zal doen ophalen. Een ander prachtig idee is een grote familiedeken, waarbij elk gezinslid samen een ontwerp voor de deken maakt, elk een deel van de tekening. Stel je een warm cadeau voor, perfect voor oma’s verjaardag. Of maak je eigen familieplaid met je kleintjes, een geweldig familie-aandenken voor altijd.

  Creatief met A3 papier: Maak een ruime tekensjabloon voor je gebreide deken

  Om zo’n familieplaid te maken, is het gebruik van een groter tekensjabloon de perfecte oplossing. En hier is onze handige tip! Je hebt niet eens een printer nodig. Alles wat je nodig hebt, zijn drie grote vellen papier in A3-formaat. Plak ze aan elkaar langs de lange zijden, en voilà, je hebt een supergroot tekensjabloon voor een deken. Dit canvas is het perfecte formaat waarop alle creatievelingen in je gezin tegelijk kunnen tekenen. Of als het handiger is, kan iedereen zijn eigen tekening op wit papier maken en deze later op het grote sjabloon plakken.Een belangrijke opmerking! Als de tekeningen met potlood zijn gemaakt, trek ze dan over met een fineliner of stift met een minimale dikte van 1 mm. Dit zorgt ervoor dat de lijnen solide zijn en zorgt voor een goed resultaat bij het breien. Om een goede foto van je grote tekensjabloon te maken, leg je deze op de vloer en maak je een foto recht van boven, bij daglicht en zonder schaduwen.

  Stap-voor-stap handleiding

  Voor gedetailleerde instructies over het voorbereiden van je ruime tekensjabloon, bekijk onze handleiding: Ruime tekensjabloon voor de Relooped plaid

  Grote familieplaid in actie

  En zoals altijd hebben we dit zelf getest! We hebben de Happy Big Family Broeders gevraagd om een familieplaid te creëren en het hele proces te laten zien. Benieuwd wat ze hebben gemaakt? Bekijk het in de onderstaande video.


  Ook in Ons Blog

  Hoe teken je, als illustrator, jouw Relooped ontwerp? Ontdek onze nieuwe sjabloonpakketten!
  Hoe teken je, als illustrator, jouw Relooped ontwerp? Ontdek onze nieuwe sjabloonpakketten!

  2 min. leestijd

  Lees verder
   Een opvallend resultaat van dubbel jacquard breien: het creëert een omkeerbaar effect met een negatieve kleurweergave aan de achterkant van jouw sjaal of deken.
  Waar Creativiteit en Vakmanschap Samenkomen in Jacquard Breiwerk

  4 min. leestijd

  Ontdek de kunst van jacquard breiwerk bij Relooped by You. Van dubbel jacquard tot drie-kleurige technieken, leer hoe we jouw ontwerpen tot leven brengen in prachtige, omkeerbare creaties. Jouw verbeelding komt tot leven in gebreid meesterwerk.

  Lees verder
  Een meisje maakt een tekening die we gaan breien tot een zacht kindersjaaltje.
  Van kindertekening tot kindersjaaltje: Onze creatieve reis

  2 min. leestijd

  Precies een jaar geleden begonnen we aan een spannende creatieve reis door tekeningen om te toveren tot prachtige gebreide sjaals en dekens. Het idee zat al lang in ons hoofd, maar we moesten eerst testen of het mogelijk was. Tijdens een magisch weekend op een boerderij, omringd door een fantastische groep jonge kunstenaars, begon ons avontuur. Benieuwd hoe het ging? Ontdek het verhaal over hoe we zijn begonnen met Relooped by You.

  Lees verder