Actie ☣ bespaar tot 20% op je eigen ontwerp

  0

  Je winkelwagen is leeg

  Tekentips voor tekenen op papier

  Inleiding voor onze papieren tekensjablonen

  Download Tekentips als PDF

  tip: teken met zwarte kleur op wit papier

  Kies een fineliner van minimaal 0.5 tot 1 millimeter dikte

   Om een tekening te maken voor je Relooped by You ontwerp kun je potloden en verschillende dunne en dikke zwarte stiften of kleurpotloden gebruiken.

  Om het beste resultaat te krijgen, kun je het beste jouw tekening eerst schetsen met een potlood. Vervolgens trek je deze schets over met een zwarte fineliner of stift. Kies een fineliner van minstens 0,5 mm dikte als je een dekensjabloon gebruikt en minstens 1 mm dikte als je een sjaalsjabloon gebruikt.

   

  Leuke tekentip

  Je kunt ook leuke grafische texturen creëren door te schilderen met zwarte inkt of verf, of oppervlaktes in te kleuren met een potlood.

  Tekst toevoegen aan jouw ontwerp

  Wil je graag handgeschreven tekst toevoegen aan jouw kunstwerk? Volg dan deze richtlijnen zodat jouw tekst leesbaar is wanneer het wordt gebreid:

  Tekensjablonen voor sjaals: Schrijf de hoofdletters met een hoogte van minstens 2 cm en de kleine letters met een hoogte van minstens 1 cm.

  Tekensjablonen voor dekens: Schrijf de hoofdletters met een hoogte van minstens 1 cm en de kleine letters met een hoogte van minstens 0,5 cm.

  Meer handige tips

  Gebruik deze tekentips om een goede tekening te maken voor je eigen Relooped by You kindersjaal of kinder plaid.