Actie ☣ bespaar tot 20% op je eigen ontwerp

  0

  Je winkelwagen is leeg

  2 min. leestijd

  Het Begin van Relooped: Van Tekening tot Kindersjaaltje

  Onze creatieve reis begon met een simpel idee: wat als we een kindertekening omzetten in een uniek kindersjaaltje of en dekentje? Precies een jaar geleden organiseerden we een eerste experimentele workshop om het concept van Relooped by You te testen. Het voelt aan als gisteren, dat we aan deze creatieve reis begonnen, nieuwsgierig of ons idee werkelijkheid kon worden. Het idee om kindertekeningen om te zetten in gebreide accessoires zat al een tijdje in ons hoofd, maar voordat we volledig aan de slag gingen, moesten we proberen of het in werkelijkheid zou werken. Er waren een aantal essentiële vragen die beantwoord moesten worden, voordat we Relooped tot leven konden brengen. De belangrijkste vraag was: zouden kinderen het opwindend vinden om zelf ontwerpers te willen worden? Zouden ze geduldig genoeg zijn om hun tekeningen af te maken? En technisch gezien: konden we goede foto’s van hun kunstwerken krijgen of maken, om ze om te kunnen zetten in breipatronen? Als laatste, en  zeker niet onbelangrijk: zouden ze blij zijn met hun uiteindelijke Relooped creaties (en zouden hun ouders deze ervaring ook waarderen)?

  De Kracht van Creativiteit in Onze Workshop

  De perfecte gelegenheid voor dit creatieve experiment diende zich aan tijdens een heerlijk weekend op een toeristische boerderij met vrienden en hun kinderen. Dit resulteerde in een fantastische groep jonge kunstenaars van 3 tot 14 jaar oud. Wat konden we ons nog meer wensen? Deze jonge talenten verrasten ons met hun enthousiasme voor het project en transformeerden het kleine huisje boven op de heuvel in een nest van creativiteit, waar ze urenlang aan hun tekeningen werkten.

  Het Experiment: Tekeningen Transformeren naar Breipatronen

  De volgende fase was de productie. We namen foto’s van alle tekeningen met verschillende smartphones om de gevarieerde resultaten te krijgen. Hierbij rekening houdend met de verschillende tekenspullen die ze gebruikten, van (kleur)potloden tot dunne en dikke markers. Met een vleugje Photoshop-magie veranderden we deze foto’s in geschikte breipatronen. Daarna stuurden we de breipatronen naar de breifabriek om ze te laten breien. 

  Het Resultaat: Echte Kindersjaaltjes en Trots en Vreugde

  Het was aanstekelijk om de vreugde en trots van de jonge kunstenaars te zien, toen ze hun ontwerpen tot leven zagen komen als echte sjaals. Deze glimlachen waren voor ons de beste inspiratie om door te gaan met ons droomproject. Onze experimentele workshop bevestigde niet alleen de levensvatbaarheid van ons concept, maar wakkerde ook een passie aan om Relooped in de wereld te brengen.

  Eén Jaar Verder: Reflectie op Onze Creatieve Reis

  Nu we dit éénjarige jubileum vieren, kijken we terug op hoe ver we zijn gekomen. Van dat magische weekend op de boerderij tot de lancering van Relooped by You, het was een ongelooflijke reis vol creativiteit, innovatie en vreugde. We zijn enorm dankbaar voor onze jonge kunstenaars, wiens enthousiasme en nieuwsgierigheid onze vastberadenheid hebben aangewakkerd om dit project werkelijkheid te maken.

  Als je een kijkje wilt nemen in onze eerste Relooped workshop en de kindersjaaltjes wilt zien, bekijk dan deze video en vier met ons de creativiteit en vreugde die alles in gang heeft gezet.


  Ook in Ons Blog

  Hoe teken je, als illustrator, jouw Relooped ontwerp? Ontdek onze nieuwe sjabloonpakketten!
  Hoe teken je, als illustrator, jouw Relooped ontwerp? Ontdek onze nieuwe sjabloonpakketten!

  2 min. leestijd

  Lees verder
  Familieleden laten hun gebreide deken zien die ze hebben gemaakt met behulp van de handige A3 ruime tekensjabloon van Relooped.
  Een gebreide deken als persoonlijk cadeau: Het maken van een grote familieplaid

  2 min. leestijd

  Ontdek het inspirerende avontuur van de Happy Big Family Broeders terwijl ze hun eigen gebreide deken creëren. Leer hoe je met eenvoudig A3-papier een ruime tekensjabloon kunt maken, perfect voor het maken van een familieplaid samen met meerdere kunstenaars in jouw familie. Klaar voor een dosis inspiratie en creativiteit? Lees snel verder!

  Lees verder
   Een opvallend resultaat van dubbel jacquard breien: het creëert een omkeerbaar effect met een negatieve kleurweergave aan de achterkant van jouw sjaal of deken.
  Waar Creativiteit en Vakmanschap Samenkomen in Jacquard Breiwerk

  4 min. leestijd

  Ontdek de kunst van jacquard breiwerk bij Relooped by You. Van dubbel jacquard tot drie-kleurige technieken, leer hoe we jouw ontwerpen tot leven brengen in prachtige, omkeerbare creaties. Jouw verbeelding komt tot leven in gebreid meesterwerk.

  Lees verder