Actie ☣ bespaar tot 20% op je eigen ontwerp

  0

  Je winkelwagen is leeg

  1 min. leestijd

  Ben je op zoek naar een leuke en creatieve activiteit om samen met je kinderen te doen of om je artistieke kant te uiten? Bij Relooped kun je je eigen tekening of ontwerp laten omzetten in een unieke sjaal of deken.

  Onlangs heeft kunstenaar en schilderlerares Miranda Meulenkamp onze Relooped dames sjaal uitgetest en haar ervaring gedeeld in een super leuke en informatieve video. Het ontwerpen van je eigen sjaal is een geweldige manier om een persoonlijk stuk aan je garderobe toe te voegen, en Miranda’s video is een fantastisch startpunt voor iedereen die geïnteresseerd is in het creëren van een unieke sjaal.

  Volg haar stap-voor-stap instructies en handige tips om een sjaal te maken die echt jouw persoonlijke stijl weerspiegelt. Dus pak je schetsboek, print een tekensjabloon en laten we aan de slag gaan!

  Bekijk Miranda’s video hier voor inspiratie en begeleiding.


  Ook in Ons Blog

  Hoe teken je, als illustrator, jouw Relooped ontwerp? Ontdek onze nieuwe sjabloonpakketten!
  Hoe teken je, als illustrator, jouw Relooped ontwerp? Ontdek onze nieuwe sjabloonpakketten!

  2 min. leestijd

  Lees verder
  Familieleden laten hun gebreide deken zien die ze hebben gemaakt met behulp van de handige A3 ruime tekensjabloon van Relooped.
  Een gebreide deken als persoonlijk cadeau: Het maken van een grote familieplaid

  2 min. leestijd

  Ontdek het inspirerende avontuur van de Happy Big Family Broeders terwijl ze hun eigen gebreide deken creëren. Leer hoe je met eenvoudig A3-papier een ruime tekensjabloon kunt maken, perfect voor het maken van een familieplaid samen met meerdere kunstenaars in jouw familie. Klaar voor een dosis inspiratie en creativiteit? Lees snel verder!

  Lees verder
   Een opvallend resultaat van dubbel jacquard breien: het creëert een omkeerbaar effect met een negatieve kleurweergave aan de achterkant van jouw sjaal of deken.
  Waar Creativiteit en Vakmanschap Samenkomen in Jacquard Breiwerk

  4 min. leestijd

  Ontdek de kunst van jacquard breiwerk bij Relooped by You. Van dubbel jacquard tot drie-kleurige technieken, leer hoe we jouw ontwerpen tot leven brengen in prachtige, omkeerbare creaties. Jouw verbeelding komt tot leven in gebreid meesterwerk.

  Lees verder