Actie ☣ bespaar tot 20% op je eigen ontwerp

  0

  Je winkelwagen is leeg

  2 min. leestijd

  Bij Relooped hebben we al een aantal prachtige ontwerpen gebreid voor illustratoren. Illustratoren tekenen hun ontwerpen vaak graag op een tablet met de teken-app Procreate.

  Om tekeningen gemaakt in Procreate om te zetten naar breipatronen, moeten we ze eerst omzetten naar pixel-art. Elke pixel (klein vierkantje) wordt dan gebreid als één breilus. Elke gebreide lus heeft ongeveer de grootte van 1 tot 2 mm, en we krijgen zelfs prachtige resultaten met heel kleine details in de illustraties. De eenvoudigste manier om tekeningen om te zetten in pixel-art is in Adobe Photoshop. Daarom importeren we vectortekeningen gemaakt in Procreate of Illustrator altijd eerst naar Adobe Photoshop en maken we daar het ontwerp af.

  Nieuwe sjabloonpakketten voor jouw ontwerpproces

  Voor een volledig ontwerpproces hebben we nieuwe sjabloonpakketten gemaakt die de tekensjablonen en eenvoudige stap-voor-stap instructies bevatten. Met behulp van de nieuwe sjablonen heb je volledige controle over je ontwerp. Je kunt jouw ontwerp ook personaliseren met je eigen tekst of logo.

  We zijn verheugd over onze samenwerking met illustrator Vera Bertens van Franje Design, die ons heeft geholpen bij het ontwikkelen en testen van de nieuwe sjablonen. Ze heeft ook een leuke instructievideo gemaakt over hoe je het ontwerp tekent in Procreate en Adobe Photoshop. Je kunt de video gebruiken als leidraad en inspiratie bij het voorbereiden van je volgende ontwerp.

  Probeer onze nieuwe sjabloonpakketten

  Als je werkt als illustrator of gewoon graag tekent in Procreate, moedigen we je aan om ons nieuwe Procreate-Photoshop sjabloonpakket uit te proberen wanneer je aan je volgende ontwerp werkt. Gebruik je liever Adobe Illustrator? Dan hebben we ook een nieuw sjabloonpakket voor jou.

  Om onze nieuwe sjabloonpakketten te downloaden, bezoek je de pagina Tekensjablonen, kies je jouw product en download je de digitale sjablonen. Elk downloadbestand bevat alle sjabloonpakketten en instructies voor het voorbereiden van je ontwerp in de apps Adobe Photoshop, Adobe Illustrator en Procreate.


  Ook in Ons Blog

  Familieleden laten hun gebreide deken zien die ze hebben gemaakt met behulp van de handige A3 ruime tekensjabloon van Relooped.
  Een gebreide deken als persoonlijk cadeau: Het maken van een grote familieplaid

  2 min. leestijd

  Ontdek het inspirerende avontuur van de Happy Big Family Broeders terwijl ze hun eigen gebreide deken creëren. Leer hoe je met eenvoudig A3-papier een ruime tekensjabloon kunt maken, perfect voor het maken van een familieplaid samen met meerdere kunstenaars in jouw familie. Klaar voor een dosis inspiratie en creativiteit? Lees snel verder!

  Lees verder
   Een opvallend resultaat van dubbel jacquard breien: het creëert een omkeerbaar effect met een negatieve kleurweergave aan de achterkant van jouw sjaal of deken.
  Waar Creativiteit en Vakmanschap Samenkomen in Jacquard Breiwerk

  4 min. leestijd

  Ontdek de kunst van jacquard breiwerk bij Relooped by You. Van dubbel jacquard tot drie-kleurige technieken, leer hoe we jouw ontwerpen tot leven brengen in prachtige, omkeerbare creaties. Jouw verbeelding komt tot leven in gebreid meesterwerk.

  Lees verder
  Een meisje maakt een tekening die we gaan breien tot een zacht kindersjaaltje.
  Van kindertekening tot kindersjaaltje: Onze creatieve reis

  2 min. leestijd

  Precies een jaar geleden begonnen we aan een spannende creatieve reis door tekeningen om te toveren tot prachtige gebreide sjaals en dekens. Het idee zat al lang in ons hoofd, maar we moesten eerst testen of het mogelijk was. Tijdens een magisch weekend op een boerderij, omringd door een fantastische groep jonge kunstenaars, begon ons avontuur. Benieuwd hoe het ging? Ontdek het verhaal over hoe we zijn begonnen met Relooped by You.

  Lees verder