Actie ☣ bespaar tot 20% op je eigen ontwerp

  0

  Je winkelwagen is leeg

  1 min. leestijd

  Het maken van je eigen sjaal kan een spannende en bevredigende activiteit zijn, vooral voor kinderen die van tekenen houden. Onlangs hebben we samengewerkt met Studio Flynn om een ontwerpwedstrijd te organiseren op de basisschool de Singel in Schiedam, waar groep 4 de kans kreeg om hun creativiteit de vrije loop te laten en hun eigen unieke sjaal te ontwerpen.

  De kinderen namen het project serieus en zetten al hun talenten in om enkele echt indrukwekkende ontwerpen te creëren. We waren weggeblazen door de uitbarsting van creativiteit die deze jonge kunstenaars lieten zien! Na zorgvuldige overweging werd het winnende ontwerp gemaakt door Jack, en we zijn ontzettend blij met het resultaat.

  Gefeliciteerd Jack en alle deelnemers met jullie geweldige werk!


  Ook in Ons Blog

  Hoe teken je, als illustrator, jouw Relooped ontwerp? Ontdek onze nieuwe sjabloonpakketten!
  Hoe teken je, als illustrator, jouw Relooped ontwerp? Ontdek onze nieuwe sjabloonpakketten!

  2 min. leestijd

  Lees verder
  Familieleden laten hun gebreide deken zien die ze hebben gemaakt met behulp van de handige A3 ruime tekensjabloon van Relooped.
  Een gebreide deken als persoonlijk cadeau: Het maken van een grote familieplaid

  2 min. leestijd

  Ontdek het inspirerende avontuur van de Happy Big Family Broeders terwijl ze hun eigen gebreide deken creëren. Leer hoe je met eenvoudig A3-papier een ruime tekensjabloon kunt maken, perfect voor het maken van een familieplaid samen met meerdere kunstenaars in jouw familie. Klaar voor een dosis inspiratie en creativiteit? Lees snel verder!

  Lees verder
   Een opvallend resultaat van dubbel jacquard breien: het creëert een omkeerbaar effect met een negatieve kleurweergave aan de achterkant van jouw sjaal of deken.
  Waar Creativiteit en Vakmanschap Samenkomen in Jacquard Breiwerk

  4 min. leestijd

  Ontdek de kunst van jacquard breiwerk bij Relooped by You. Van dubbel jacquard tot drie-kleurige technieken, leer hoe we jouw ontwerpen tot leven brengen in prachtige, omkeerbare creaties. Jouw verbeelding komt tot leven in gebreid meesterwerk.

  Lees verder